- Autor: STOB
- Doba přípravy (min.): 60
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rio Mare NATURA tuňák ve vlastní šťávě | 320 |
Mouka pšeničná hladká | 160 |
Droždí | 12 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Pór | 200 |
Rajčata | 280 |
Eidam 20 % průměr | 60 |
Energetická hodnota celkem: 5655 kJ
Bílkoviny (g): 123,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 143,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1414 kJ
Bílkoviny (g): 30.8, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 35.8, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Z mouky, droždí, extra panenského olivového oleje a vody vypracujeme těsto, vyválíme a položíme do zapékací formy, potřeme zbytkem oleje. Na plát narovnáme pokrájená vyzrálá rajčata, pórek, kousky tuňáka, osolíme, poprášíme bazalkou, posypeme strouhaným sýrem a dáme do trouby upéct. Pečeme v předehřáté troubě při 180ti stupních cca 10 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.